Preloader Close

Vernieuwing Reglement Infoborden Lievegem: Gebruiksvriendelijker voor Verenigingen

  • Home
  • Vernieuwing Reglement Infoborden Lievegem: Gebruiksvriendelijker voor Verenigingen

Lievegem

Het reglement voor onze infoborden heeft een frisse update gekregen. Na een kritische evaluatie zijn er enkele belangrijke wijzigingen doorgevoerd die het leven van onze actieve gemeenschapsleden een stuk gemakkelijker zullen maken.

Ten eerste, de naamlocaties van de borden zijn bijgewerkt om ze intuïtiever te maken. Geen verwarring meer, gewoon heldere en logische aanduidingen.

Ten tweede, de werkwijze is bijgestuurd zodat het transport nu ten laste van de leverancier valt wanneer er via het raamcontract gewerkt wordt. Dit betekent minder rompslomp voor jullie bij het organiseren van evenementen en activiteiten.

Daarnaast is de prijs voor de stickers aangepast naar € 54,45, in lijn met het nieuwe raamcontract. En er is een nieuw artikel 8 toegevoegd dat gaat over de stockage en het hergebruik van materialen. Dit is niet alleen goed voor onze portemonnee, maar ook voor het milieu!

Het beste nieuws? Deze wijzigingen maken het voortaan gemakkelijker voor verenigingen om de infoborden te gebruiken. De procedures zijn vereenvoudigd en de nieuwe werkwijze is al in de praktijk gebracht en goedgekeurd door de leverancier.

Go To Top